donderdag 11 juni 2015

Weer verhuisd

We staan nu sinds maandag op een andere camping (www.traporten.se). Een mooie camping in Borgsjö, een prachtig dorpje tussen Ånge en Fränsta. En het is écht waar.... hoe noordelijker hoe mooier, tenminste, dat vinden wij. Gelukkig zijn smaken verschillend anders zou het hier maar een volle bedoening worden.


Overigens was de reis naar deze camping minder mooi; een slechte weg met behoorlijk wat werkzaamheden en het laatste stuk van 25 km. ging over een hobbelige zandweg met flinke gaten. Eigen schuld, hadden we maar niet binnendoor willen gaan. Een goede leer voor de volgende reis, alhoewel de in het boek aangegeven gele wegen doorgaans heel goed te rijden zijn. Maar we zijn heelhuids aangekomen hoewel de caravan helemaal zwart was van de modder en de binnenkant was "ontploft"; de koelkast was, hoewel hij goed  was afgesloten, opengegaan en de vloer lag bezaaid met eten (gelukkig alles nog verpakt en had het pak melk een schroefdop) en verder serviesgoed en cd's doordat ook de deur van de servieskast was opengegaan, dus...... eerst maar weer aan het ruimen en schoonmaken.


Inmiddels hebben we onze eerste bezichtiging gehad. Volgens de foto's op het internet een mooie woning met een leuk stukje grond maar helaas was de werkelijkheid iets anders. We hebben inmiddels al weer een aantal huizen op het oog dus gaan we morgen een rondje huizen doen. Eentje springt er wel uit maar we moeten eerst kijken hoe de ligging is t.o.v. de zon. Maar het is een schatje met een wel heel mooie keuken maar laten we eerst de werkelijkheid maar eens afwachten. Om een idee te krijgen doe ik er wat foto's bij. Het tuintje is echter maar 5000 m2 en er is een garage, schuur en kas. En winkels en een gezondheidscentrum in de buurt.











Overigens zijn de andere huizen die we willen bekijken ook niet mis dus, wat dat betreft, er zou er wel eens eentje voor ons tussen kunnen zitten.


Geen opmerkingen: