donderdag 4 juni 2015

Na regen komt dan eindelijk zonneschijn

Na een periode van ruim vier weken voornamelijk regen en wind vandaag weer eens een zonnige dag. Aangezien wij de komende week naar een andere camping gaan vertrekken (waarschijnlijk een camping bij Borgsjö, tussen Ånge en Fränsta), zijn wij vandaag richting Hudiksvall gegaan, een plaats die wij ook graag wilden zien. Écht een leuke plaats met een gezellig centrum aan de oostkust zo tussen Sundsvall en Stockholm. Daarna nog even doorgereden naar Hornslandet, een schiereilandje even voorbij Hudiksvall en een prachtige kustlijn. Hoewel.... geen zandstranden zoals wij ze in Nederland kennen.





Hoe hoger we komen, hoe mooier de omgeving, dus het wordt nog een probleem waar wij ons de komende jaren willen gaan vestigen. We hebben al wel een paar huizen op het oog; één in Brunne, bij Härnösand en één bij Hammarstrand, bij Sollefteå...... Oeps!  Erg mooi, vooral de omgeving maar ook erg hoog. Alhoewel, het is de moeite van het kijken waard.

****************************

We realiseren ons heel goed dat het noorden ook langere winters kent en aangezien we ook nog zelf willen verbouwen moeten we wel heel goed nadenken wat we willen. Eerlijk gezegd weten we dat zelf nog niet. Hoe meer we zien, hoe moeilijker de keuze wordt. Het huis in Brunne gaan we in ieder geval volgende week woensdag bekijken. Maar het kan ook zo zijn dat we straks weer heel wat lager uitkomen. Niets zo veranderlijk als de mens...... eh..... wij. Wij willen gewoon een leuk huisje in een mooie omgeving. Tja.... wie niet?

****************************

Wel leuk om te vermelden dat we een stukje verkeerd reden en daardoor op de E4 terechtkwamen; de noord-zuidverbinding aan de oostkust. Wel iets anders dan de A4 of de A13 zo 's ochtends om 10.20 uur.
Tja....... wat is een file? Die kennen ze hier niet waarschijnlijk.



Geen opmerkingen: