maandag 13 april 2015

Na anderhalve week

Zijn we eerst de weken nog aan het aftellen, zitten we nu al weer anderhalve week op de camping in Filipstad, zo'n 60 km boven Karlstad. We willen graag wat hogerop maar wachten nog even tot het weer wat beter wordt én we staan hier wel heel goed op  camping Munkeberg (www.munkeberg.com).

**************************

Toen we anderhalve week geleden aankwamen lag er nog ijs op het water maar dat is inmiddels geheel gesmolten. De meeuwen laten flink van zich horen want er is hier op het water een eilandje met een prieeltje  waar een meeuwenkolonie huist.


De  eerste blaadjes komen aan de struiken en de lente is hier echt begonnen. Zodra we aan het eind van deze week hogerop komen zullen we het zelfde meemaken. Er ligt daar namelijk nog sneeuw en de nachten zijn nog behoorlijk koud. Natuurlijk hebben we alle tijd, maar we willen graag naar "ons" gebied en op zoek naar ons nieuwe stekje. Geduld is een schone zaak.

**************************

Vandaag hebben we een wandeling gemaakt naar een uitzichtpunt in het bos. Volgens de folder was deze iedere dag geopend maar helaas..... idag stängt. We hebben in ieder geval genoten van de mooie omgeving en een dagelijkse wandeling is geen straf. Deze week nog maar eens kijken.

Geen opmerkingen: