zondag 15 maart 2015

Het is nu aftellen

We realiseren het ons nog niet echt maar de datum van vertrek komt al aardig dichtbij. Nog goed twee weken te gaan. Het had nu achteraf wel iets langer mogen duren want met Dicks rug gaat het nog niet zo goed. Een flinke niesbui gisteren was daarvan de schuld. Vandaag gaat het al wel weer ietsje beter maar er moet niets geforceerd worden.

****************************



Het gaat nu toch wel opschieten. Volgende week wordt de caravan gehaald en dan kunnen we vast wat inruimen. Waarschijnlijk zullen we nog grondzeil voor de voortent moeten kopen en we willen in de caravan warme vloerbedekking in plaats van het zeil dat er nu in ligt, dus er is nog best wat te doen, en dan niet te vergeten nog een hoop dozen inpakken. Alhoewel.... dat gaat snel genoeg. We zijn maar wat blij dat Dick, voordat hij door zijn rug ging, de overvolle schuur al had opgeruimd en alles had weggedaan wat weg kon, dus dat scheelt een hoop stress.

*****************************

Morgen horen we of er een nieuwe huurder is voor onze woning en dan weten we ook wat we nog weer aan de woning moeten veranderen. Dit heeft allemaal wel erg lang geduurd als je bedenkt dat de huur half januari al is opgezegd en de tijd dringt.

*****************************

Geen opmerkingen: