zaterdag 16 mei 2015

Hoezo.... Zweden duur???

Na een week van bijna alleen maar regen kregen we van de weergoden een cadeautje op onze 10-jarige trouwdag (9 mei); een prachtig zonnige dag en als afsluiting een mooie ondergaande zon.


Helaas de dag daarna was weer als voorheen.... regen en nog eens regen. Maar ach..... wat maakt het uit, het wordt vanzelf beter toch? Inmiddels zitten we al weer een week op de Orbadens camping, een prima camping  zo'n 15 km van Bollnäs een redelijk grote plaats met een gezellig centrum waar alles wat we nodig hebben aanwezig is. Er zijn hier bijvoorbeeld de Dollarstore en Rusta; twee behoorlijk grote zaken met prijzen die vergelijkbaar zijn met de Action. Daar hebben we gelijk maar een nieuwe electrische kachel gekocht, want de oude had het begeven, en twee leuke schemerlampjes.
Verder zijn er nog grote supermarkten zoals de ICA, Willy:s, de COÖP en natuurlijk de Lidl. Kortom, deze hele omgeving is uitstekend en we voelen ons hier thuis dus nu nog een huis (en dat rijmt).

**********************************

Maar... geduld is een schone zaak. We willen natuurlijk het liefst gisteren een huis maar het "verkoopseizoen" is nog maar net begonnen. En..., het is of de duvel er mee speelt, zagen we ruim voor ons vertrek naar Zweden prachtige woningen, nu we graag willen kopen is er niet iets dat er echt uit springt. Maar wat niet is kan nog komen. Vast en zeker!

**********************************

2 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo reizigers, dat huis komt vast binnenkort wel in beeld hoor, gewoon effe door zoeken. Fijn dat jullie het naar de zin hebben en idd een prachtige omgeving daar. Het weer is ook hier heel wisselvallig, met de ene dag lekker zonnetje en nu weer regen, koud maar 8 graden, dus beetje binnen aan het rommelen. Verder heb ik binnenkort een afspraak voor een röntgenonderzoek voor mijn knie, dus zit in de molen nu. Geniet van alles wat jullie aan het doen zijn en succes met het vinden van een leuk huis! liefs van mij en Kees.

Jetty

Anna zei

Dank je Jetty, daar gaan we ook zeker van uit. En ach.... het weer is ook niet zo'n probleem want we hebben geen vakantie. We kunnen altijd als het mooi weer is, van het zonnetje genieten.
Ik hoop dat je snel aan je knie wordt geholpen.

Liefs van ons.